blogi

Täydellinen lahja babyshower-kutsuille

10.6.2018

Olen ollut ensimmäistä kertaa babyshower kutsuilla USA:ssa 1990-luvulla. Siellähän ei äitiyspakkauksia ole, joten lahjoiksi viedään samanlaista tavaraa kuin mitä meidän pakkauksissa on.

Suomessa vanha rotina-perinne on väistynyt; enää ei vauvan synnyttyä mennä äitiä ja vauvaa tapaamaan lahjoilla täytetyn pyykkikorin kera. Kutsut pidetään samanlaisina kuin USA:ssa.

Koska äitiyspakkaus on kattava, saattaa lahjoiksi tulla tarpeetontakin tavaraa, siksi pienokaisen silkkinen vuodevaatesetti on oivallinen lahja, se  käy hyvin myös porukkalahjaksi. Lahja on terveysvaikutteinen. Silkkipeitto auttaa pienokaista nukkumaan levollisesti hengittävän peittonsa alla kuumanakin kesäpäivänä ja se pitää lapsosen lämpimänä talvella. Silkkityynyliina ja pussilakana hoitaa ja hellii lapsen ihoa, hennot hiukset vahvistuvat, eivätkä takkuunnu. Ja mikä hienoa, tämä lahja auttaa myös vanhempia: kun lapsi nukkuu levollisesti saavat vanhemmatkin paremman yöunen.

pienokaisen-setti

Lahjapaketti.

Vuodevaatesetin lakanoiden ja tyynyliinojen värit ovat: hento vaaleanpunainen, vihreä, siniharmaa ja luonnonvalkoinen. Peitto on valkoinen. Setti pakataan vaaleanharmaaseen lahjalaatikkoon. Sen hinta on 180,- + toimitusmaksu 18,-.

Nettikauppa avataan heinäkuussa, sitä ennen setistä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä:  myynti(at)amcollections.fi, tai piia(at)amcollections.fi

 

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka