blogi

Tyynyjen hoito

18.8.2018

Silkkityynyt paranevat pöyhimällä. Uusi tyyny on ollut tiukassa paketissa ja sen kuidut ovat kiinni, pöyhinnällä ne aukeavat ja tekevät tyynystä kuohkean sekä joustavuus paranee. Käytössä tyynyjä kannattaa pöyhiä ainakin pari kertaa viikossa.

Helteet ovat olleet tänäkesänä monen nukkujan riesa. Vuodevaatteet hiostavat, ilman peittoa ei osata nukkua, mutta se kuumuus! Meidän silkkivuodevaatteet ovat pelastaneet monet yöunet, eivätkä käyttäjät enää koskaan halua vaihtaa niitä.

Silkkipeiton erinomaisuuden olin jo aiemmin todennut, mutta tänä kesänä tyyny teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Pääni ei hiostunut ja nukuin levolliset yöunet. Nautin hellekesästä, pelkäämättä, etten pysty nukkumaan. Aivan mahtava kesä on ollut, voisipa se jatkua vielä kauan! Tuo on tietenkin epärealistinen unelma, mutta silkkivuodevaatteet kestävät kylmän talvenkin haasteet.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka