blogi

Mitä antaisimme lahjaksi?

25.8.2018

Kutsu juhliin on mukava asia. On hauskaa mennä juhlimaan olipa juhlat synttärit, vauvakutsut, häät tai hääpäivät. Kutsun saavuttua nousee lahjakysymys mieleemme. Mitä antaa lahjaksi, etenkin sellaiselle, jolla on jo kaikkea. Tuotteemme sopivat lahjaaksi moneen menoon. Vietämmehän vuoteessa lähes kolmasosan elämästämme.

Häälahjana kaikki mallistomme aikuisten vuodevaatteet ovat erinomaisia, hyödyllisä, ylellisiä, hemmottelevia ja kestäviä. Ne ovat tärkeitä tuotteita ja tuovat vihkiäisten jälkeen jokapäiväiseen arkeen  hekua ja ylellisyyttä.  Lahja sopii kaikille vihkipareille, se ei ole feminiininen tai maskuliininen.

Hääpäivälahjana silkkityynyt ja tyynyliinat ovat ihastuttavat. Tyynyjä pitäisi uusia muutaman vuoden välein, mutta monilla tämä unohtuu. Silkkityynyliina hoitaa ihoa ja hiuksia. Mitä enemmän ikää tulee, niin vuodevaatteiden aiheuttamat rypyt kasvoissa syvenevät.

Sitä ehkäisee silkki.  silkkilakana Janina

Vauvakutsuille  mallistomme Emilia Vuorisalmen ideoima peitto, tyynyliina ja pussilakana on jotakin aivan ihanaa. Vaikuttaa todella ylelliseltä, melkein liiankin, mutta totuus on toinen.  Babypeitto on silkin ominaisuuksien vuoksi hengittävä, se ei hiosta lasta ja siksi hän nukkuu levollisesti. Silkkipeitto laskeutuu miellyttävästi lapsen ympärille, jolloin heräilevä lapsi saa turvallisuuden tunnetta ja heräily vähenee.

Lapsen varttuessa hän ei potki peittoa pois päältään kuumuuden vuoksi, eikä parahda itkuun kun tulee kylmä.  Nämä kaikki edellä olevat asiat turvaavat koko vauvaperheen tärkeää unta. Siksipä ylellisyytta huokuva lahja onkin erittäin käytännöllinen ja terveen hyvän unen suoja koko perheelle. Sen lisäksi  silkkityynyliina hoitaa vauvan ihoa ja suojaa ja vahvistaa hentoja hiuksia.

Silkki on luonnostaan allergisoimaton ja pölyä hylkivä, siksi lahja on oivallinen heille, jolla on hengitystieallergioita tai astmaa. Myös ihottumista ja kuivasta ihosta kärsivät hyötyvät silkistä. Fysioterapeutit suosittelevat silkkilakanoita, jos henkilön alaselän liikkuvuus on heikkoa ja sängyssä kääntyminen hankalaa. Silkki auttaa kääntymisessä.

lakanat

Sillkipeitot ovat talvella lämpimät ja kesällä viileät ainutlaatuisen valmistustapansa ja materiaalin hengittävyyden vuoksi.  Silkkipeitot ovat ehdottomasti kestävimmät peitot. Oikein hoidettuna ne kestävät kymmeniä vuosia. Sekä aikuisten että lasten silkkipeitoissa on lenkit, joihin vastaavissa kohdissa pussilakanassa olevat nauhat voi solmia. Tällöin peitto pysyy paikoillaan.pienokaisen silkkipeitto

Silkin etuja on paljon, hyvin paljon, kun  silkkiä verrataan muihin materiaaleihin. Siksipä toivon, että lukija ottaa aikaa ja tutustuu sivujemme sisältöön.  Ja kun seuraava kutsu juhliin saapuu onkin heti tiedossa mitä antaa lahjaksi, oikein ilolla odottaa lahjan saajan kommentteja lahjastaan. Ja niitä tulee vielä vuosienkin jälkeen, niin ihanat lahjat silkkivuodevaatteemme ovat!


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka