blogi

Hääpareille

8.9.2018

Näköisenne ihanat häät ansaitsevat saada samanveroisen lahjan; silkkivuodevaatteiden ylellisyys yhdistettynä silkin kauneus- ja terveysvaikutteisiin muistuttaa uudelleen ja uudelleen upeasta hääjuhlastanne. Silkkivuodevaatteet  tulevat olemaan tärkeä osa kotianne. Vietämmehän me ihmiset lähes kolmasosan elämästämme vuoteessa. 

Silkkilakanoiden kosketus on aisteja hyväilevä, silkkipeitot hengittävät ja ovat siksi talvella mukavan lämpimät ja kesällä ihanan viileät. Tyynyliinat hoitavat kasvojen ihoa. Hiukset eivät haaroitu ja ne saavat kiiltoa ja ovat helposti kammattavat.

AM Collections valmistuttaa omaa silkkivuodevaatemallistoaan silkin synnyinmaassa Kiinassa, jossa tuon tekstiilien ehdottoman aatelin—silkin—käsittelytaidot ovat perinteikkäät. Siksipä mallistomme on taidolla käsin tehty ja valmistettu korkean laadun silkistä.

AM Collections tarjoaa teille mahdollisuuden valita haluamanne väri lakanasetteihin. Olettehan te ainoat ihmiset, jotka voivat sanoa minkäväriset vuodevaatteet te haluatte. Otamme ylös vihkiparin nimen ja hääpäivän, halutun lakanasetin värin sekä muut toivotut tuotteet. Teidän ei tarvitse muuta kuin valita toivomanne väri ja lisätä tuotteemme ja yhteystietomme lahjatoivomuslistaan. Siten lahjan antaja voi ottaa meihin yhteyttä ja tilata tuotteet jotka vastaavat täydellisesti toiveitanne. Näin lahjan antaja voi olla varma siitä, että ei ole hankkinut mitään tarpeetonta ja kotiinne sopimatonta tavaraa. Tämä haluttu ja unohtumaton lahja soveltuu hyvin myös kimppalahjaksi.

pienokaisen-setti

Mallistomme valmistetaan käsin, siihen on varattava aikaa, siksi tilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi kuukautta ennen unelmahäitänne. Näin vältymme pettymyksiltä. Tuotetta tilattaessa maksetaan 35 prosentin käsiraha. Varastotuotteet voi ostaa verkkokaupastamme Klarnan kautta myös osamaksulla.

tehdas

Kiitämme lämpimästi tuotteidemme hyväksymisestä lahjatoivomuslistaanne, siksi laskemme lahjan antajalle tilaushetkellä vähintään kymmenen prosentin alennuksen.

                  Toivotamme teille mitä parhainta onnea

                           ja silkkisiä yhteisiä öitä!

Silkkilakanat

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka