blogi

Silkkilakanasetti sinkuille

24.9.2018

Verkkokaupassamme on uutuustuote sinkuille. Lakansetit sisältävät yhden pussilakanan ja joko keskikokoisen aluslakanan ja tyynyliinan tai kaksi tyynyliinaa ja ison aluslakanan. Väri on kaikkein halutuin, eli hopea / vaalea hiekka.

Tämä setti on oivallinen lahja itselle, se on fiksu valinta; silkki on luonnostaan allergisoimaton pölyä ja likaa hylkivä. Se on vastenmielinen kasvualutsa homeelle.

Hengittävyytensä ansiosta silkkipeitto on kesällä viileä ja talvella lämmin. Silkkilakanat hoitavat ihoa ja hiuksia ja ne ovat helppohoitoiset. Niitä ei tarvitse silittää. Niiden pesu on ekologista koska pesuveden ei tarvitse olla kuumaa. Ne kuivuvat nopeasti, aamulla pesu ja illalla puhtaat lakanat vuoteeseen.

Miksipä sinkuille tai itselle ei voisi antaa lahjaa, joka on samalla ylellinen, hoitava, käytännöllinen ja helppohoitoinen. Kuten joutsenetkaan eivät ole kauniita vain pareittain,  eivät silkkivuodevaatteetkaan kuulu vain pariskunnille.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka