blogi

Pato Klubin Muoti- ja Kauneusilta

18.10.2018

Kuusankosken Yrittäjien järjestämä Muoti- ja Kauneusilta oli taidonnäyte siitä, kuinka oikeanlainen kumppanuus ja yhteishenki saa aikaiseksi miellyttävän ilmapiirin ja mukavan illan niin, että me tuotteittemme esittelijät ja myyjät  aika-ajoin unohdimme olevamme töissä. Niin hauskaa meillä oli.

Illan verraton juontaja Jaakko Selin huolehti siitä, ettei rakentamamme esittelypöydät jääneet huomaamatta. 

Myyntipöydältämme hän nappasi auringonkukan kuvauksiin. Naps, yksi kuva ja mainio otos.  Hän itse on ostanut aikoinaan, kuten minäkin, Kiinasta silkkipeiton, joten silkkivuodevaatemallistomme oli hänen mielestään oivallinen lisä vuodevaatemarkkinoillemme.

Viereisen esittelypöydän Fenno Optikko Manski oli tuonut yksilöllisiä ja kauniita kehyksiä esille. Samaiseen liikkeeseen lähtivät meidän viimeiset isot auringonkukat somistamaan Manskin liiketilaa.

Eräs suuresti arvostamani, erittäin hyvin liike-elämässä menestynyt ja menestyvä henkilö sanoi minulle kerran: “On tärkeää löytää ne oikeat yhteistyökumppanit!” Tämä ohjenuora tuli mieleeni tässä mainiossa Muoti- ja Kauneusillassa; palautin parikin kertaa mieleeni  tuon keskustelun ja siitä saamani neuvot! Niistä on ollut paljon hyötyä.  Mutta 17.10 illasta kuuluu suurin kiitos sen järjestäjille.

Kiitos Kuusankosken Yrittäjät, että kutsuitte minut mukaan!


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka