blogi

Kuolemattomia muistoja

23.10.2018

Syksyisin muistan usein aamuja kauan sitten, silloin isäni verkkokalasti muikkuja ja minä olin hänen mukanaan kalareissuilla. Istuin rannassa nuotiolla ja keitin kahvit siihen kunnes isäni palasi jälleen rantaan.  Hän ei verkkojen nostoon tai laskuun apuja tarvinnut, mutta minusta oli kiva olla mukana kahvinkeittäjänä. Isäni oli opettanut kuinka nuotio sytytetään tihkusattessakin, joten minusta oli konkreettistakin hyötyä.

Isäni kärsi astmasta, hän nukkui sen vuoksi huonosti. Olisipa tuolloin jo tiedetty silkkvuodevaatteista, jotka ovat luonnostaan allergisoimattomat! Kuinka paljon ne olisivatkaan auttaneet häntä ja parantanut unen- ja koko elämänlaatua.

Onneksi nykypäivänä on tämäkin vaihtoehto ja hinnat eivät ole tähtitieteelliset, ainakaan kaupassamme, jossa valikoimassa on oman mallistomme, suomalaisella standardimitoituksella valmistetut silkkivuodevaatteet.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka