blogi

Black Friday

18.11.2018

Black Friday viikonloppuna aikuisten peitot myydään -35 prosentin alennuksella ja  ne toimitetaan rahtikuluitta kun käytät koodia BL18 kassalla.

Tiesitkö että:

Silkki on vuosituhansia vanha keksintö, joka syntyi vahingossa, kuten monet muutkin hienot keksinnöt. Blogissa on tästä kirjoitus.

Silkki on luonnostaan allergisoimaton, likaa ja pölyä hylkivä materiaali. Pölypunkit ja homesieni ei kasva silkissä. Untuvatäytteiset peitot ovat hengittäviä kuten silkkikin, mutta untuvassa voi kasvaa hometta, jos se joutuu kosketuksiin esim hien kanssa.

Silkkitäytteiset peitot kestävät jopa kymmeniä vuosia. Mallistomme pintamateriaali on kestävää, erittäin laadukasta puuvillaa.

Tarjouksemme kannattaa hyödyntää vaikkapa omaksi joululahjaksi, joka takaa hyvät yöunet vuosiksi eteenpäin. Klarna maksulla voi käyttää osamaksu vaihtoehtoa.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka