blogi

Runsauden muuttuminen liialliseksi

20.11.2018

Kaupan alan muutoksesta on uutisoitu muun muassa siinä yhteydessä kun on todettu, etteivät ostoskeskukset uusiudu riittävästi ja  jopa uusin uljas REDI kärsii asiakaspulasta. Yhtenä syynä tähän on pidetty sitä, että tavaraa on aivan ähkyyn saakka ja osa kuluttajista toivoo, ettei uutta valmisteta ennekuin se on myyty.

Vastaamme tähän toivomukseen siten, että silkkisiä lakanasettejä hankkiva voi valita värikartastamme juuri sen värin lakanoihinsa jonka hän itse haluaa. Hän tekee tilauksen meille, ja lähetämme  laskun joka on 50% lakanasetin hinnasta. Setti saapuu Suomeen keskimäärin viiden viikon kuluttua, jolloin laskutamme loput kauppasummasta ja toimitamme setin sen omistajalle. Näin vältymme turhasta tavaran valmistuttamisesta ja sen varastoimisesta, joten hinnan nostamiseen ei ole tarvetta, mahdollisesti voimme jopa alentaa hintoja. Näin me  kaikki hyödymme, ja olemme osana uudistuvaa kaupankäyntiä.  Varastossa pidämme tulevaisuudessa ainoastaan kahta tai kolmea suosituinta väriä, ja posituvat värit myymme poistohinnoin.

Silkkilakanat hillitsevät ostamista myös siksi, että ne ovat helppohoitoiset, pesu aamulla ja illalla jälleen vuoteeseen. Niitä ei tarvitse silittää, koska silkki ei pölyä ja aiheuta allergiaoireita: kuituja ei tarvitse sulkea jottei kangaspöly ärsytä. Silmienkin turvotus vähenee. Näiden ominaisuuksiensa lisäksi silkki on kiistatta kestävin vuodevaatemateriaali. Omassa kodissani meillä on kaksi eriväristä settiä, niihin emme kyllästy. Kuinka paljon onkaan vapautunut kaappitilaa! Pesulalaskut ovat pienentyneet, kun emme enää pesetä lakanoitamme, jotta ne saataisiin pölyämättömiksi mankeloinnin avulla. 

 

Mallistomme poistuvat värit ovat upeita nekin, mutta eivät yleisiä. Ne myydään poistohinnoin. Ja 23.11. voit tehdä niistä asiallisen tarjouksen, ja jos tärppää niin hyväksymme sen! Olkoon tämä kokeilu myös tulevaisuuden kaupankäyntiä!


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka