blogi

Joululahja itselle

30.11.2018

On paljon ihmisiä, joilla ei ole sellaisia läheisiä, jotka antaisivat heille joululahjan. He saattavat itse muistaa sisaren tai veljen lapsia, kummilapsiaan sekä muita lähipiiriinsä kuuluvia, mutta he itse saavat joulukukan tai suklaarasian. Ne tietenkin ovat mukavia muistamisia, mutta entä se ”kunnon” lahja, saavatko he sitä koskaan?

Ei yksinäisyys ole aina vapaavalintaista, eikä sen pitäisi vaikuttaa niinkin suuriin asioihin kuin vuodevaatteiden laatuun, mutta ilmeisen syvälle meihin on iskostettu, että ei ole oikein hankkia vain itselleen silkkilakanoita, tai peittoa. Karrikoidusti: pitäisi nukkua kapeasti, keinokuitupeiton alla halvoissa pussilakanoissa.

Mitäpä jos tänä vuonna ”täti” jättäisikin kalliit sukulaislasten joululahjatoivomukset huomioimatta ja hankkisi itselleen silkkivuodevaatteet, jotka kestävät aikaa, hylkivät pölyä ja ovat monin tavoin terveys- ja kauneusvaikutteiset? Ja peitto voisi olla leveä parivuoteen peitto, siihen silkkilakanat, jotka kestävät katsetta, eikä niitä tarvitse peittää päiväpeitolla, kun ne oikeasti hylkivät pölyä! Tämä lahja ei jäisi unholaan, kuten valitettavan usein ne lasten toivotut lahjat, jotka ovat arvostettuja vain sen ajan kun niitä ei vielä lapsella  ole.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka