blogi

Silkki hoitaa ihoa

13.12.2018

Kirjoitin blogiin lokakuussa 2017 silkkityynyliinan kauneusvaikutuksista, joista minulla ei ollut vielä omakohtaisia kokemuksia, mutta nyt on.

(Vaikka puhumme kasvojen ihon yhteydessä kauneusvaikutuksista niin kyse on oikeastaan kasvojen ihon terveydesta ja silkin parantavasta voimasta.)

Minun ihoni on ollut aina kuiva, joskus on tuntunut, ettei mikään voide riitä, mutta nyt kun käytössäni on silkkityynyliina on tilanne muuttunut. Ihoni kuivuuden aiheuttama punoitus on poissa. Kosmetologi joka tuntee ihoni hyvin, on todennut myös muutoksen. En ollut päässyt hänen hoitolaansa lähes kahteen vuoteen, koska sukkuloimme eri paikkakunnilla, emmekä sattuneet samalle paikkakunnalle samaan aikaan. Kun nyt vihdoin tapasimme, hän jaksoi ihastella muutosta; se ei johdu muusta kuin silkkityynyliinasta, muita ihonhoitorutiineja en ole muuttanut.

Omakohtaisista hyvistä kokemuksista johtuen olemme päättäneet ottaa malllistoomme silkkiset silmämaskit. Ne ovat valmistettu samasta silkistä kuin tyynyliinat ja niiden sisällä on ihanaa pehmeää silkkivanua.

Silmämaskit suojaavat silmäripsiä, auttavat ihoa säilyttämään normaalin kosteustasapainon, ennaltaehkäisevät ryppyjä ja vähentävät turvotusta. Jopa kuivuuteen taipuvaiset silmat saavat apua. Luonnollisesti maski suojaa silmiä valolta.

Voin vain kuvitella miten suuri apu näistä tuotteista on julkisuudessa työskenteleville, heillä monella katseeen on jo aamusta oltava virkeä. Myös heille, jotka matkustavat junassa tai lentäen yön yli ja aamulla ovat tärkeissä tapaamisissa,  voivat silmamaskit tuoda suuren avun.  Vain aniharvalla on onni olla luonnostaan virkeän ja raikkaan näköinen kellonajasta tai ympäristötekijöistä huolimatta.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka