blogi

Silmämaskit

12.1.2019

Silmämaskit ovat saapuneet ja kauppaan ne saadaan 13.1. Niitä on tässä erässä kahdessa värissä: Royal Blu ja hopea/ vaalea hiekka, joka silmämaskeissa taittaa värinsä enemmän hopeaan kuin beigeen.

Silkkiset silmämaskit ovat maailmalla “must”- tuote. Silmienympärysiho on herkkä ja nykyinen voimakas meikki- sekä tekoripsimuoti tuo lisähaasteita ihon hoitoon. Silkki hoitaa ja suojaa ihoa sekä ripsiä, sen lisäksi se vie turvotusta, ehkäisee tummien silmänaluksien syntyä sekä suojelee valolta.

Maskiemme täyte on hienointa, pehmeintä mulperisilkkiä. Silkkikangas on 19mommea. Maskit voidaan pestä miedolla pesuaineella ja viileässä vedessä. Tahrojen poistoa suositellaa pesulassa, mutta tahroja voi poistaa myös viileän juoksevan veden alla.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka