blogi

Love Me Do häätapahtuma oli tunnelmaltaan hurmaava

23.1.2019

Rakensimme oman osaston perjantai-iltana ja lauantai aamuna olin vähän jännittynyt. Onkohan kaikki muistettu ja mikä tulisi olemaan yleisvaikutelma. Kun Kirsi saapui lauanataiaamuna jännitys hävisi. 

Kun ovet avautuivat, saimme pian mukavia ihmisiä vieraaksemme. Tässä kuvassa keskustelen hajumuistista tytön kanssa, joka voitti arvonnassa huonetuoksun. Hän ilahtui siitä hyvin paljon. Hänen suosikkituoksu oli sensuelli French Linen. 

Pukuompelimo Irinasta, Irina ja hänen mallityttärensä tulivat tutuiksi viimevuonna ja he kävivät tervehtimässä meitä.

 

Meitä vastapaatä oli Arlene Raiskisen hääpuku osasto. Siinä oli laaja valikoima suomalaisten suunnittelijoiden upeita luomuksia, joita esittelivät niin uskomattoman ihanat mallit, joihin kaikkiin tutustuin hieman, he kävivät kuvattavana osastollamme ja kaikki heistä ihastuivat vuodevaatteisiimme. Joistakin tuli heti jo asiakkaita meille. Mutta katsokaapa näitä hääpukuja, kyllä on nykymorsiamella vaikeaa valita; ovat jok’ikinen niin kauniita. 

 

Päivien juontajaisännät olivat selkeäsanaiset, miellyttävä ääniset miehet, jotka myös ihastuivat silkkilakanoihin.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka