blogi

Silkin kosketus

29.1.2019

 

Kommentoimalla tätä artikkelia joko instassa tai facessa osallistut silkkityynyliinan arvontaan!

Silkin kosketus on niin ainutlaatuisen ihana, ettei sitä osaa sanoin kuvata. Mielestäni upea Anna Sofia Toivonen näyttää ilmeillään oikein hyvin miltä silkki tuntuu. Mutta silkissä on niin paljon muutakin hyvää, kuin vain se miltä se tuntuu.

Helmikuun Eevassa kerrotaan silkin terveys- ja kauneusvaikutuksista, jotka meiltä usein unohtuvat silkistä puhuttaessa. Silkki mielletään valitettavan usein ökymateriaaliksi, jota on sopimatonta tuoda tavalliseen kotiin. Tämä näkemys on niin suvaitsematon, ja ihmisiltä monen hyvän kieltäjä. Meitä suomalaisia  rajoittaa vieläkin  moni  nujertava sanonta, kuten esimerkiksi: “rumat ne vaatteilla koreilee.” ja moni muu vastaavanlainen, ihmistä lyttyyn lyövä: “kärsi kärsi kirkkaamman kruunun saat”,  ne niin sanotut  “elämänviisaudet”, joissa parempaa ja oman elämän laatua eteenpäin vievää ei ole soveliasta tavoitella, ei edes haaveilla.

Eevaan 2 /2019 kannattaa tutustua ja miettiä omalta kohdaltaan voisiko itselleen sallia uudet allergisoimattomat petivaatteet. Sellaiset,  jotka kestävät aikaa ja kulutusta, jotka ovat helppohoitoiset, hylkivät pölyä ja likaa, kuivuvat nopeasti eivätkä tarvitse silitystä.

Kun silkkilakanasetti on kodissa, ei muita lakanoita tarvitakaan, lakanat voi pestä aamulla ja illalla sijata ne vuoteeseen. Siksi värivalinta on tehtävä huolella, nämä vuodevaatteet kestävät kulutusta, niiden on miellytettävä silmää kauan.

Koska kyse on pitkäkestoisesta hankinnasta, kannattaa verkkokaupassamme hyödyntää  Klarnan joustavia maksuratkaisuja.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka