blogi

akaatti lasinalustat

17.6.2019

Olemme lisänneet valikoimaamme käsinviimeistellyt lasinalustat. Ne ovat mustaa akaattia ja jokainen on omanlaisensa. Kahta samanlaista ei maailmasta löydy. Aluset ovat 6-10 cm halkaisijaltaan ja noin 5mm paksut. Niiden reunat ovat maalattu kultamaalilla. Ne kestävät kuumaa. Ei astianpesukone pesua. Nämä viimeistelevät sisustuksen ja antavat tyylikkään ilmeen.

 

Osta lasinaluset verkkokaupastamme

Akaatin tarinaa

Mustan akaatin sanotaan houkuttelevan luokseen onnea sekä  edistävän hyvää tahtoa ja ajatusten  selkeyttä. Sen kerrotaan lisäävän  hedelmällisyyttä ja auttavan vaihdevuosiongelmissa. Kiviterapiaan uskovat mustan akaatin olevan tehokkaasti parantava kivi, sillä akaattien energiavärähtely on hyvin voimakasta ja väsymätöntä. Siksipä mustia akaatteja voidaan käyttää energian antajina, ja mikä mielenkiintoista: lataamaan toisia hoitokiviä. Mustaa akaattia voi käyttää suojaukseen, rohkaisuun ja menestyksen lisäämiseen. Se on Neitsyen onnenkivi.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka