blogi

Olemme mukana Kouvolan asuntomessuilla

9.7.2019
Kouvolassa on nyt mukavasti jännittynyttä juhlanaaton tunnelmaa.  Asuntomessut käynnistyvät 12.7. ja jatkuvat aina 11.8. asti. Ne tuovat kauan kaivattua lisäväriä Kouvolaan, jonka Valkealan kaupunginosassa huvilamme sijaitsee. Kun rekennutin huvilamme ja sen valmistumisen jälkeen  kun olen  sisustanut ja  uudistanut sitä, tehnyt siis kaikkea sellaista jota sisustamisesta kiinnostuneet tekevät, opin tuntemaan paljon Kouvolalaisia yrittäjiä. Yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneista– Huonekaluliike Katainen– on noussut liikkeeksi, jossa piipahdan silloin tällöin tapaamassa suorastaan ikonista yrittäjää, Seija Seppälää. Seija on jo muuttunut perhetutuksi ja hän on mielenkiinnolla seurannut AMCollectionsin alkuvaiheita, sekä ollut antamassa arvokkaita ohjeita ja tietoja, joita hänelle on kertynyt kosolti pitkän liikenaisuran aikana. Seijaa onkin kiittäminen siitä, että hän esitteli minut Jorma Välimaalle, Uusi Koti lehden päätoimittajalle, joka sisusti ja stailasi asuntomessujen mielenkiintoisen kohteen Villa Landen. Jorma kiinnostui silkkivuodevaatteista ja solmimme hänen kanssaan yhteistyösopimuksen; minä sain kunnian pedata vuodevaatteillamme Villa Landen vuoteen, joka on Kataisen huonekaluliikkeestä. Messut ovat tänä vuonna sisustukseen painottuneet ja ihmisten elämänlaatua korostavat. Siksipä on tärkeää ottaa esille myös nukkuminen, hyvä terve uni on hyvän elämän edellytys. Ei siis ole sama minkälaisissa vuodevaatteissa nukumme.  Elämänlaatua on myös se, että vuoteen sijaamiseen ei tarvitse käyttää aikaa, silkki hylkii pölyä, eikä sänkyä tarvitse laittaa tiukkaan pakettiin, vaan se voi vapaasti hengitellä ja tuulettua aikuisten makuuhuoneissa, jossa sängyssä ei syödä, leikitä, askarrella, kuten lasten ja nuorten sängyissä usein tehdään.

Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka