blogi

Syksy saapuu

19.8.2019

Kun rakensimme asuntomessuja, sanoimme usein:

“sitten syksyllä kun puretaan…”

Silloin purku tuntui todella kaukaiselta, mutta nyt siitäkin on jo viikko vierähtänyt. Haikeaa, että kesä on taas auttamatta mennyt.

 

 

Kuva on Uusi Koti-lehden sivusta, vuodevaatteet ovat mallistostamme.

 

 

 

 

Syksyisin huomio kääntyy kotiin; on aika panostaa makuuhuoneen tekstiileihin.

Uusi tyyny tai ihana silkkinen, ihoa ja hiuksia hoitava tyynyliina piristää jo kummasti, mallistomme tyynyt  ovat tarjouksessa, niihin kannattaa tutustua verkkokaupassamme.  Tyynyistä medium paksuus on pakattu poutapilvikassiin, medium +++ toimitetaan vakuumipussissa.  

Tyynyliinojen suosituimmat värit ovat olleet tyylikäs hopea/vaalea hiekka ja luonnonvaalea. Hopea on väri, joka hurmaa tyylikkyydellään, sen on valinnut kotiinsa moni, myös arvostettujen sisustus- ja naistenlehtien päätoimittajat.

 

Love Me Do messuilla upea Anna Sofia hopea / vaalea hiekka lakanoissa.

Kuvassa näkyy sinien tyynyliina, joka on myös ollut menestys. Sen väri on niin kaunis ja rauhoittava, “kuin uni itse”, sanoi kirjanpitäjämme osuvasti.

Lakanasettejä voi tilata oman värivalinnan mukaan, tilaustuotteissa veloitamme 300,- tilattaessa ja loput kun tuote on tullattuna Suomessa.  Toimitusaika on maksimissaan ollut 5 viikkoa.

 

                                  Myös AMCollections saa  syksyn myötä uutta tuulahdusta! 

                                               Siitä kerron seuraavassa blogiartikkelissa.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka