blogi

Mustan akaatin tarinaa

3.9.2019

Kivet, niiden merkitys ja hoitavat vaikutukset kiinnostavat useampia ja useampia ihmisiä. En ole niihin paljoakaan perehtynyt, mutta merkillisen mielenkiintoinen yhteensattuma tapahtui kesällä 2019  Tihanyn laventelimessuilla.

Pääkadun kulmassa oli näytteillä ja kaupan lukuisa erivärisiä kiviä. Katselin niitä tovin. Nuori naismyyjä alkoi jutella kanssani.  Minulle usein käy niin, että vieraat ihmiset alkavat kertoa itselleen senhetkistä tärkeää asiaansa. Hän kertoi haaveilevansa  psykologian opinnoista. Tietty kerroin olevani psykologi. Hänen suhtautuminen  minuun muuttui, ennestään jo miellyttävän kohtelias käytös sai hyvinkin kunnioittavan sävyn, ymmärsin syyn, hän puhui kuin vanhemmalle professorille puhutaan niissä maissa, missä opiskeluun ei automaattisesti ole mahdollisuutta. Tarvitaan rahoitusta ja sitä ei kaikkien ole mahdollista saada.

Luonnollisesti halusin siirtää fokuksen itsestäni kiviin, ja kerroin, että en lainkaan tunne tätä kivien maailmaa, mutta se omalla tavallaan kiehtoo minua. Hän sanoi, että minun tulisi valikoida yksi kivi. Valinta ei ollut vaikea lainkaan, vaikka valikoima oli suurin minkä koskaan olen nähnyt.

Vaaleansininen ei ole koskaan ollut mikään suosikkivärini, mutta siitä huolimatta valitsin vaaleansinisen kiven. Unohdin kysyä sen nimeä englanniksi, niin innoissani  halusin kuulla  mitä myyjä siitä kertoisi.  Hänellä oli paksu käsikirja. Kiveni  kaksi tärkeintä ominaisuutta olivat luovuus ja uuden kielen opiskelu! Ei kuulkaas voinut olla osuvampaa, olen aloittanut espanjanopiskelut ja haaveilen kirjoittavani seuraavana vuonna  kirjan, olen jo alkanut kerätä tietoa sitä varten. Mielenkiintoista eikö totta! Harmi vain, etten tiedä kiven nimeä, mutta toisaalta onko sillä merkitystä? Laukussani minä sitä kuljetin, mutta nyt se on kivikulhossa takan reunalla.

Tämän tapahtuman innostamana tutkin mustan akaatin tarinaa. Halusin lisätä mustasta akaatista valmistetut lasinalustat keväällä tuotevalikoimaamme. Löysin  maaliskuussa 2019 tämän tuotteen, jota ”suuressa maailmassa” halutaan intohimoisesti koteihin viimeistelmään sisustusta.

Mustan akaatin tarinaa

Mustan akaatin sanotaan houkuttelevan luokseen onnea sekä  edistävän hyvää tahtoa ja ajatusten  selkeyttä. Sen kerrotaan lisäävän  hedelmällisyyttä ja auttavan vaihdevuosiongelmissa. Kiviterapiaan uskovat mustan akaatin olevan tehokkaasti parantava kivi, sillä akaattien energiavärähtely on hyvin voimakasta ja väsymätöntä. Siksipä mustia akaatteja voidaan käyttää energian antajina, ja mikä mielenkiintoista: lataamaan toisia hoitokiviä. Mustaa akaattia voi käyttää suojaukseen, rohkaisuun ja menestyksen lisäämiseen. Se on Neitsyen onnenkivi.

———–

Minulla on huomenna (4.9.) syntymäpäivät: Neitsyen merkeissä.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka