blogi

Vuosikymmenen vaihtuessa

31.12.2019

Päättyvä vuosikymmen on ollut ristiriitainen, paljon maailmanlaajuista  hyvää on tapahtunut niinkuin myös  vastavoimaista pahaakin, valitettavasti.

Kaikista raskaista uutisista huolimatta, meille  suomalaisille  tärkeä vuosi oli 2017, Suomi 100, iso ja merkittävä asia meidän historiassamme.

Samana vuonna Annukka Merikallio Oy täytti 10v ja toiminta laajeni:  aputoiminimi AMCollections sai alkunsa.

Tuolloin tein unohtumattoman ja vaativan matkan Kiinaan , etsin tehdasta jonka voisin hyväksyä kaikilta osin omaksi tuottajakseni. Löysin sen, Shanghaista kahden junamatkan päässä, laajasta silkkiviljelmillä elävästä siististä maakunnasta.  Yhteistyömme on kasvattanut kumpaakin osapuolta. Hyvää tahtoa kummaltakin löytyy, mutta aina ei ole helppoa näin erilaista kulttuureista tulevien kommunikoida niin, että yhteinen sävelkin löytyy. Kiinalaisten avuliaisuus ja iloisuus on minusta suurenmoista ja työtä helpottavaa.  Pidän heistä.

Sen lisäksi, että päättyvä vuosikymmen sisälsi miellyttäviä uusia alkuja työelämässäni, sain myös jatkaa mitä mieluisammassa tiimissä Mehiläisen työterveyshuollossa.  Työyhteisömme on  persoonallinen, hyvä porukka, jossa tähdätään potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Kun saamme kiitoskortteja tai kirjeitä asiakkailta, iloitsemme niistä porukalla, meitä kaikkia on tarvittu.  Kun taas joku vastaanottajista tarvitsee apua, autamme niin pian kuin mahdollista. Kaikilla on sama tavoite.

Päättyvä vuosikymmen antoi minulle, kuin kirsikaksi kakun päälle, Suomen Tietokirjailijoiden myöntämän taloudellisen tuen seuraavan kirjani kirjoittamiseen.

Näistä asioista voin olla syvästi kiitollinen ja  saan aloittaa uuden vuosikymmenen odottavin tuntein. Sitä toivon myös kaikille lukijoilleni.

 

Oikein hyvää vuodenavihdetta ja mitä parhainta tulevaa vuosikymmentä!

Annukka


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka