blogi

Koronavirus haittaa tilauksien saapumista Suomeen

8.4.2020

Luonto on kaunis tänä aamuna, aurinko nousee ja järvi lainehtii pienin aalloin. Ikkunasta kuuluu mustarastaan haltioittava viserrys. Millään ei uskoisi, että koronavirus on saanut maailman sekaisin.

Harmillisesti sain kuitenkin tiedon, että lähetys, joka piti saapua viime perjantaina, on vielä Kiinassa. Kukaan ei osaa sanoa koska se saapuu.  Nyt joudumme odottelemaan silmämaskeja ja tyynyliinoja. Mutta se on tietenkin pieni harmi verrattuna moneen muuhun.

Silmämaskit ovat uutta mallia, niiden hihna on säädettävä. Kuminauha on kuten aiemmassakin mallissa silkin sisällä, muuten kuminauha katkoisi hiuksia ja kumiallergiset eivät voisi maskejamme käyttää. Niitä tulee kahdessa värissä: tumman sinisessä ja malva/rosassa, joka on minun mielestäni hurmaava.

Meillä on Instagramissa, koronaviruksen aiheuttamana poikkeusaikana mielipide tiedusteluja, joihin vastanneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.  Olemme olleet todella iloisia monipuolisista vastauksista  joita olemme saaneet. Tuotteet ovat lähetetty onnellisille voittajille.

Seuraa meitä IG:ssä niin voit osalistua arvontoihin!  

 

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka