blogi

Keskikesän valoisat ja lämpimät yöt

23.6.2020

Tänä  vuonna olemme saaneet nauttia ainutlaatuisesta kesän tulosta ja varhaisista uintikeleistä. Siitä on vuosia kun alkukesä viimeksi oli näin kaunis.

Tänäkin aamuvarhaisella aurinko leikitteli puiden lehvissä ja peilityyni järvi kutsui aamu-uinnille.

Valoisissa öissä on omaa salaperäistä tunnelmaa, mutta vanhemmiten valo on todella alkanut häiritä yöuntani. Siksi meidän säädettävät silmämaskit ovat olleet yllättävän monella tapaa terveyttäni edistäviä. Silmien kuivuminen on helpottanut todella paljon, turvotus ja silmäpussit ovat  pienentyneet. Sitten tämä nukkuminen, minä nukun paremmat yöunet maskin kera ja jos yöllä jostain syystä herään ei valoisuus ala valvottamaan, nukahdan uudelleen helposti. 

Myös lääkärit Emilia Vuorisalmi ja Antti Kaukinen sanovat samoja asioita maskeistamme. Kristoffer Ignattius on maskin vannoutunut käyttäjä ja moni muu  asiakkaamme suosittelee  maskia.

 

Silkkilakanat ja peitot ovat aivan ehdottoman ihanat lämpiminä öinä.  Niistä saamme paljon hyvää palutetta. Silkin viileä kosketus,  ja sen hengittävyys hyväilevät ja hoitavat ihoa ja antavat rauhalliset levolliset yöunet.

 

Perheissä, jossa vauva on saanut lahjaksi mallistomme  silkkipetivaatteet, nukutaan levollisesti. Vanhemmat hankkivat itselleenkin peitot ja lakanat meiltä, koska ovat nähneet kuinka vauvansa yöuni on parantunut niiden myötä.

 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka