blogi

Villa Fortuna, Tuusulan asuntomessujen helmi

3.8.2020

Ollikaisen Hirsirakeneteen Villa Fortuna on tutustumisenarvoinen kohde, se on rakennettu upeasta hirrestä ja maalattu luonnonmukaisilla maaleilla. Sama luonnonmukaisuus näkyy myös sisustuksessa, muun muassa kaikki  Villa Fortunan vuoteet ovat sijattu AMCollections silkkivuodevaattein.

Vanhempien vuoteeseen sijattiin tuplapeitto ja ensimmäisenä suomessa peitto sai kaverikseen  22 mommen hotavan tyylikkään shampanjatuplapussilakanan,

tyynyissä käytettiin sahampanja  (tässä kuvassa sävy ei saa oikeutta, ks. vuode kuva)

ja moon rock violet tyynyliinoja 

Tyttären huoneessa teemana on merenneito ja sen lakanasetti on ihana rosa. 

Poika oli valinnut oman huoneensa teemaksi palomiehen ja värit olivat sen mukaisia. Musta aluslakana ja toinen tyynyliina ja hopeinen pussilakana sekä tyynyliina.

Villa Fortunan sisustuuksesta vastaa Annina Kekoni ja hän on mielestäni onnistunut  erinomaisesti.

Messuilla näkyy kokonaisuudessaan 2020 luvun värimaailma, väreillä haetaan tasapainoa ja rauhallista tunnelmaa. Kirkkaita heleitä pastellivärejä ei 20-luvulla näy sisustuksessakaan, kaikissa materiaalivalinnoissa keskitytään luonnonmukaisiin materiaaleihin jotka lisäävät ihmisten hyvinvointia, värimaailmakin lisää mielenrauhaa.

Nämä juhlamessut ovat tietyistä syistä lyhyemmällä aikavälillä kuin yleensä. Siksipä kannattaa varata liput mahdollisimman pian, jotta pääsee messuille itselle parhaiten sopivana päivänä.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka