blogi

Tuotteiden saatavuudessa Koronan vuoksi viivettä

15.1.2021

Valitettavast Korona vaikuttaa tuotteidemme saatavuuden hidastumiseen. Rahtikoneiden määrä on vähentynyt huomattavasti. Ennenkuin tuotteet lähtevät Kiinasta niiden on odotettava kuljetukseen pääsyä ja valitettavasti isoimmat yritykset ovat etusijalla.

Kun ne viimein pääsevät matkaan ei määränpää ole Suomi vaan Saksa, jossa Korona on pysäyttänyt hyvin paljon normaaleja toimintoja. Niinpä tuotteemme odottavat jälleen Saksassa, että mahtuvat jollekin lennolle. Ja niitä lentoja on vähän.

Tämän vuoksi pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä ja silkkilakanoista kannattaa tehdä varaus jos verkkokaupassa on jonkin värin kohdalla maininta: varattavissa. Tämä tarkoittaa, että kyseinen tuote on matkalla Suomeen. Jos lakanavärin kohdalla lukee tilattavissa, niin silloin tuote lisätään seuraavaan tilaukseen, joka tehdään heti kun edellinen on saapunut Suomeen. Peittoja ja tyynyjä on varastossa

samoin babysettejä ja silmämaskeja.

silmämaskit

Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka