blogi

Lohjan asuntomessut

27.5.2021

Vuodevaatteemme ovat mukana Lohjan asuntomessuilla erittäin kiinnostavassa TA-yhtiöiden kerrostalokodissa.

Asunto on noin 75 neliön kolmio, johon tarinan mukaan muuttavat merenkulkijaisä poikansa kanssa. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja sieltä avautuu hulppeat näkymät Lohjanjärvelle. Samassa kerroksessa sijaitsee taloyhtiön saunatilat sekä kattoterassi joka on vertaansa vaila! Siellä voi grillata, chillailla tai pienvilejllä. Aivan oikeasti, kasvatuslaatikoissa voi kasvatta itselleen niin yrtit kuin marjatkin. Aivan uudenlainen konsepti. Kiistatta tutustumisenarvoinen.

Kaiken kaikkiaan on ollut erittäin mieluisaa päästä huipputiimin joukkoon. Joka-ainoa tiimilainen sai minut tuntemaan itseni tervetulleeksi.

TA_yhtiöiden iloinen Anu Vähäkallio,TA-yhtiöiden tiimissä on ollut mukava olla vierailijana, vastaanotto on ollut mitä lämpimin.

Huoneisto on kalustettu rouhean tyylikkäästi verkkokauppa SNUGG’n persoonallisilla tuotteilla. Näihin yhdistettynä silkkipetivaatteet ja vola’ kokonaisuus on kiehtova. (www.snugg.fi)

TA-yhtiöiden suntomessujen sivuilta voi blogista lukea meidän vierailijoiden sekä vakituisen henkilökunnan mietteitä messujen rakentamisesta siihen kunnes ovet avautuvat yleisölle. Blogi löytyy osoitteesta www.ta.fi/asuntomessut

Mainita täytyy, että Lohja paikkakuntana on yllättänyt minut, tämä pikkuinen järvikaupunki kiinnostavine kahviloineen, (esimerkiksi LAURI) nostaa Lohjan kesäkaupunkiemme kärkipäähän. Siellä kannattaa piipahtaa.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka