blogi

musta akaatti

9.1.2022

Mustan akaatin sanotaan houkuttelevan luokseen onnea sekä edistävän hyvää tahtoa ja ajatusten selkeyttä. Sen kerrotaan lisäävän hedelmällisyyttä ja auttavan vaihdevuosiongelmissa. Kiviterapiaan uskovat mustan akaatin olevan tehokkaasti parantava kivi, sillä akaattien energiavärähtely on hyvin voimakasta ja väsymätöntä. Siksipä mustia akaatteja voidaan käyttää energian antajina, ja mikä mielenkiintoista: lataamaan toisia hoitokiviä. Mustaa akaattia voi käyttää suojaukseen, rohkaisuun ja menestyksen lisäämiseen. Se on Neitsyen onnenkivi. Lue enemmän blogista , artikkeli 3.9.2019

Lasinalusta mustasta akaatista saatavilla verkkokaupastamme. Nämä käsin viimeistellyt lasinalustat ovat ainutlaatuisia, kahta samanlaista ei maailmasta löydy.

Nämä viimeistelevät sisustuksen!

Oivallinen lahja syntympäiville, kihla- tai hääpareille sekä tupaantuliaisiin.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka