blogi

Muutosten aika, löytyykö jatkaja?

28.5.2022

Olen aina ollut hyvinkin työorjentoitunut ja perustin AMCollections aputoiminimen ajatuksella, että tätä työtä tulen tekemään kauan. Onhan tässä jokunen vuosi jo vierähtänyt, mutta nyt minun on aika siirtyä eläkkeelle. Tunnenko haikeutta, luopumisen tuskaa– ei en tunne, olen päätökseeni tyytyväinen itseni sekä tuotteideni puolesta.

Mallistomme silkki- babusekoitekankaiset vuodevaatteet ansaitsevat tulla paremmin esille kuin mitä minun pienehköt markkinointitaidot mahdollistavat. Nämä tuotteet ovat uskomattoman hyviä ja voisivat parantaa monen ihmisen unenlaatua, mutta se edellyttäisi heidän tietävän niistä, jotta voisivat ne hankkia. Siksi toivon todella, että löytyisi sellainen henkilö, joka haluaa tätä jatkaa ja viedä eteenpäin tuotetietoisuutta.

AMCollections nimen AM viittaa minuun, mutta ennen kaikkea se merkitsee Arjen Mukavuutta.

Jos Collections ei saa toiminnalleen jatkajaa tulee verkkokauppa loppumaan tämän vuoden aikana. Uusia tuotteita ei tilata vaan olemassaolevat myydään edullisesti. Tarjouksia tulee verkkokauppaan säännöllisesti, mutta sähköpostitse (myynti@amcollections) voi pyytää tarjouksia vaikkapa silloin, jos haluaa uudistaa koko perheen peitot ja valita laadukkaat kestävät silkkitäytteiset täkit.

Tervetuloa shoppailemaan ja jos yrityksen jatkaminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä!


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka