blogi

Kauneusunet

1.10.2017

Sanonta ” kauneusunet”, on meille kaikille tuttu, mutta harva kuitenkaan tietää, että sanonta ei niinkään johdu unen virkistävästä vaikutuksesta ulkonäköömme, vaan silkin kaunistavista vaikutuksista.

Silkkityynyliinat ovat innoittaneet monen englanninkielisen kauneuskolumnistin ja –bloggaajan lähes runolliseksi, niin vaikuttuneita he ovat olleet omakohtaisista kokemuksistaan silkin kaunistavista vaikutuksista.

Eivätkä syyttä. Tyynyliina on vuodevaate, joka koskettaa kasvoja ja hiuksia yön aikana monta tuntia. Puuvillainen tyynyliina imee kasvoista ja hiuksista kosteutta, kun taas silkkinen auttaa yön aikana ihon säilyttämään ja varastoimaan sen luonnollisen kosteuden. Silkkityynyliinan on huomattu vähentävän kasvojen ei-toivottua punoitusta, vähentävän ryppyjen syntymistä, ja jopa lieventävän jo olemassa olevia ryppyjä. Iho on herätessä pehmeä ja raikas.

Silkkityynyliinan mainitaan hoitavan myös hiuksia, joiden kerrotaan saavan kiiltoa, haaroittuvuuden vähenevän ja sähköisyyden sekä takkuisuuden vähenevän.

Kaiken edellä olevan lisäksi silkkinen tyynyliina on ylellinen kokemus. Se on todellinen arjen luksustaja, jonka hoito kotona on helppoa. Sen voi pestä pesukoneessa viileässä vedessä ja miedolla pesuaineella, kun suoristaa sen vettävaluvana kuivumaan, ei silitystä tarvita. Käsin pesussa kannattaa käyttää jonkin luonnonkosmetiikkasarjan shampoota tai suihkugeeliä, pesuvesi pitää olla viileää.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka