blogi

Tyynynkuva poskessa

23.10.2017

Muistan hyvin, kun nuorena vastavalmistuneena kiusoittelin erästä työkaveria kollegan kanssa. Kiusoittelun aihe oli se, että kaverilla oli usein painauma poskessa; ”tyynynkuva poskessaan”. Tätä me elämän kevättä elävinä naureskelimme. Mies oli sitä mieltä, ettei koskaan pidä herätä yhtään aiemmin kuin on pakko ehtiäkseen töihin. Myöhemmin olen joutunut toteamaan, että pilkka sattuu omaan nilkkaan. Kun vuosia on vierinyt, niin yhä useammin olen herännyt painauma poskessa, joka tuntuu kuin olisi siihen prässätty. Eikä se ala kadota nopeasti ollenkaan. Syyn olen vasta hiljattain oppinut tietämään. Puuvillasatiininen tyynyliina imee kasvoistani kaiken kosteuden yön aikana ja iän karttuessa nuo painaumat päätyvät juonteiksi ja rypyiksi kasvoihini, eivätkä siitä enää häviä.

Luettuani useita kirjoituksia siitä, että silkkinen tyynyliina on ratkaisu tähän ongelmaan samoin kuivuuden tekemään ikävään punoitukseen, hankin mallistostamme silkkityynyliinan. Olen saanut nyt omakohtaisesti kokea, että tyynyliinalla on kuivuutta vähentävää vaikutusta, punoitukset ovat mennyttä aikaa ja kasvojeni iho on aamuisin raikkaampi kuin ennen.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka