blogi

Paljon myönteistä palautetta

20.12.2017

AMCollections tuotteet ovat saaneet käyttäjiltään paljon myönteistä palautetta. Tässä muutamia niistä:

Vastikään fysioterapeuttinsa suosittelemana silkkilakanat hankkinut Risto R. viestitti: ”Ensimmäinen yö silkkilakanoissa oli kaikin puolin miellyttävä kokemus, kyljen kääntäminen oli helpompaa ja selkävaivat eivät haitanneet.”  Meillekin oli uutta tietoa, että silkkilakanoita suositellaan käytettäväksi, jos alaselässä on jäykkyyttä ja nukkuessa asennon vaihtaminen on vaivalloista. Hienoa kuulla niistä olevan apua heti ensimmäisenä yönä!

Tuire L. kertoi iltaisin oikein odottavansa, että pääsee nukkumaan, niin miellyttävä on silkkitäkin kosketus ja tyyny tuntuu kuin painaisi päänsä poutapilveen.

Mikko P. ja Sirpa K. olivat runollisia palautteessaan: Kun Annukan tyynyyn pään laittaa niin uni maittaa, eikä maailman murheet haittaa!

Emilia Vuorisalmi. Kertoi olevansa hankinnoistaan tyytyväinen ja hänen miehensä hengitysoireiden kadonneeen heti, kun vaihtoivat untuvan silkkiin. Myöhemmin hän on hankkinut koko perheelleen mallistomme vuodevaatteet.

Janina Fry. totesi: ”Tyynyt on superihanat!” 


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka