blogi

Silkkityynyliinalla on vaikutusta hiusten terveyteen

19.1.2018

Olen käyttänyt silkkityynyliinaa jo kymmenen kuukauden ajan. Kasvoissani olen huomannut, ja niin ovat muutkin huomanneet, että ikävät kuivuuden aiheuttamat punoitukset ovat poissa ja ihoni näyttää raikkaammalta. tottakait olen tästä oikein iloinen, mutta suurempi ilonaihe on hiukset.

Minun koko elämäni harminani ovat olleet hennot hiukset. Ne haaroittuvat latvoista nopeasti,  latvat kuivuvat ja kun niitä hoitaa, muuttuvat hiukset roikuvisi. Kaikki konstit on vuosien varrella kokeiltu, useat asiatuntijaneuvot toteutettu, ilman mitään suurempaa apua ongelmiin.

Otettuani silkkityynyliinan käyttöön, päätin kokeilla kuinka kauan voin olla leikkauttamatta hiuksia latvojen kuivumisen tai haaroittumisen vuoksi. Tänään tuli täyteen 6kk, enää en kestänyt mallistaan uloskasvanutta kuontaloa, ja olin varannut ajan kampaamosta, jossa en ole ennen käynyt. Somana studio on Kouvolassa, olen siitä  ohitse ajaessani  päättänyt, että joskus kokeilen tuota kampaamoa. Se näytti niin kivasti laitetulta. Ohikulkijan vaikutelma säilyi. Mutta mikä parasta: nyt on sitten täysin puolueeton asiantuntija todennut, että hiusteni latvat ovat terveet, mitä nyt normaalia pientä kulumaa, kun edellisestä leikkauksesta on kauan. Mikään muu ei ole muuttunut kuin puuvillainen tyynyliina väistynyt silkkisen tieltä!

Somana studio on  yhtä mukava kuin oli vaikutelma ikkunasta katsottuna. Käyntini ei jäänyt viimeiseksi.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka