blogi

Babypeitot: Emilian idea

5.2.2018

Toista lastaan odottava, televisiostakin tuttu lääkäri, Emilia Vuorisalmi on ollut erittäin tyytyväinen aikuisten tuplapeittoon ja kertoo miehensä hengitysoireiden hävinneen heti kun he ottivat silkkipeiton käyttöön. Luonnollisesti hän haluaa lapsilleenkin parasta ja niinpä hän ehdotti, että AMCollections lisäisi mallistoonsa lasten peitot, nukkuvathan pienokaiset 16 tuntia päivässä peittonsa alla. Olen niin iloinen, että mallikappale saapui ennen Emilian vauvaa, ja niinpä saatoin antaa hyväksi toteamani mallikappaleen Emilialle.

Mallistoomme lisätään 80 x 120 cm lastenpeitot joiden täyte painaa 250 gr. Lastenpeittojen puuvilla on korkeatasoista, mutta paljon pehmeämpää kuin aikuisten: eihän peiton tarvitse kestää vuosikymmeniä, kuten aikuisten peittojen. Tämä koko menee 3-4 vuotiaaksi asti.

Usein lapset potkivat peiton päältään, kun heille tulee kuuma,  he havahtuvat kylmään, mutta eivät osaa vetää peitettä jälleen päälleen. Niinpa pienokaiset parahtavat itkuun ja vanhemmat heräävät tähän, uudelleen peittelevät lapsensa tai ottavat viereensä.  Koska silkkipeitto hengittää saavat lapset levollisemman yöunen, ja sitä kautta myös vanhemmat saavat nukkua yhtäjaksoisemmin.

Jotkut vanhemmat kertovat kuinka heidän lapsensa saattaa hikoilla yön aikana niin, että heräävät  hikoiluunsa. Myös tähän ongelmaan voi löytyä ratkaisu mallistomme hengittävästä silkkipeitosta.

Mallistomme lasten peitot saapuvat keväällä.

Lastenpeitoissakin on lyhyt vetoketju, josta voi tarkistaa silkin laadun.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka