blogi

Kevättä kohti

27.3.2018

Päivä on pidentynyt ja kevättalven aurinkoiset päivät sekä lähestyvä pääsiäinen saa ihmiset innostumaan kotinsa piristämisestä. Tämä näkyi Kouvolan Hansakeskuksessa kun tiimimme piti myyntiesittelyä 23.3.. Sisustuskukkia ja pikkupääsiäisasetelmia haluttiin kotiin ja tuliaisiksi. Asiakkaat olivat innostuneita ja iloisia. Oli aivan mahtava päivä, kiitos siitä kuuluu asiakkaille.

Nautimme myös maistuvan lounaan Mimosan Aito ravintolassa. Sen yrittäjällä on Kouvolaan uudenlainen konsepti, joka toimii. Onnea ja menestystä Aidolle (vai pitäisikö sanoa Aitolle?), jonka yrittäjä halusi meiltä liiketilansa somistukseksi Piian tekemän kirsikankukka asetelman. Asetelma on hurmaava!

Näistä mukavista kokemuksista ja yleisön pyynnöstä johtuen suunnittelemme tälle keväälle uutta esittelytapahtumaa Hansaan. Kun päivämäärä varmistuu ilmoitamme siitä blogissa ja instagramissa.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka