blogi

Uusi babymallisto

21.5.2018

Lasten peittojen hyvät ominaisuudet ovat samat kuin aikuisilla, mutta lapsen silkkipeitto voi taata myös vanhemmille paremman unen: vauvan peitto hengittää, jolloin hän nukkuu levollisemmin eikä herää ja itke kuumuuden vuoksi. Lapsen kasvaessa hengittävyys tekee sen, ettei pienokainen potki peittoa kuumuuden vuoksi päältään ja parahda itkuun kylmän vuoksi.

Lasten peittojenlisääminen mallistoomme oli TV:stä tutun lääkäri Emilia Vuorisalmen idea. Nyt Emilia on käyttänyt AMC-mallikappalesilkkipeittoa pienokaisellaan ja todennut hänen nukkuvan hyvin, ja pitkiä yöunia peittonsa alla.

Emilian kanssa ideoimme myös lasten silkkipussilakanat: nykyvanhemmat haluavat lapsilleen parasta ja lakanoissa halutaan samaa tyyliä kuin muussakin kodissa. Myös levolliset värit kiinnostavat, räikeät joskus jopa pelottavat lakanat eivät enää sytytä. Mallistoomme valittiin neljä väriä luonnonvaalea, hento vaaleanpunainen, siniharmaa ja vaalean vihreä. Näissä väreissä on saatavilla sekä tyynyliinoja että pussilakanoita.

Sekä aikuisten että lasten peitoissa on lenkkejä ja pussilakanoissa on vastaavassa kohdassa nauhat. Näin lakanan voi halutessaan sitoa, jolloin peitto pysyy paikoillaan.

vauvan silkkipeitto

Lenkit kiinnitettyinä pussilakanaan.t

vauvan silkkipeitto

Peittojen lenkit

vauvan silkkipeitto

Suljettavasta aukosta voi tarkistaa silkin laadun.

vauvan silkkilakanat

Lakanoiden ja tyynyliinojen värit.


Hei!

Olen Annukka Merikallio. Koko työelämäni on keskittynyt ihmiseen ja ihmisen laaja-alaiseen hyvinvointiin. AMCollections syntyi tästä mielenkiinnosta.

Blogissani käsittelen ihmisen hyvinvointiin ja arjen mukavuuteen liittyviä asioita. Lisäksi kerron oman elämäni tapahtumia.

Tervetuloa seuraani!
Annukka

Annukka