Tilaus- ja sopimusehdot

1. Reklamaatiot, palautukset ja takuu

Peitot, tyynyt ja lakanat ja tyynyliinat ovat hygieniatuotteita eikä niitä voi palauttaa. Mikäli lähetyksemme on virheellinen, pyydämme ilmoittamaan siitä välittömästi s-postiimme.

2. Toimitusaika

Varastotuotteet lähetetään seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta.

Toimitusajalliset tuotteet tilataan valmistajalta viikottain maanantaisin. Toimitusajalliset tuotteissa toimitusaika on keskimäärin viisi viikkoa, jollei toisin ilmoiteta. Tuotteet valmistetaan käsityönä ja siksi pyydämme, että mikäli tuote on tarkoitettu lahjaksi tilaatte sen hyvissä ajoin.

3. Toimituskulut

Toimituskulut ovat 10% ostosten hinnasta minimissään kuitenkin 5€ ja maksimissaan 30€. Yli 1000€ ostoksissa toimituskulut ovat ilmaiset.

Noudettaessa Helsingistä tai Kouvolasta ei toimituskuluja lisätä. Noutovaihtoehdon voit valita tilauksesi yhteydessä. Noutoajankohta ja -paikka sovitaan sähköpostitse. Olemme sinuun sähköpostitse yhteydessä tilattuasi tuotteet.

4. Maksutavat

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
  • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
  • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
  • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
  • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yksityisyyden suoja

Jotta sinulle voidaan tarjota Klarnan maksutapoja, välitämme sinusta tietoa Klarnalle, kuten yhteystietosi ja tiedot tilauksesta, jotta Klarna voi arvioida, voidaanko sinulle tarjota eri maksutapoja, ja tarjota sinulle sopivat maksutavat.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä. Henkilötietojasi käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.