kauppa

Selaa tuoteryhmiä

parivuoteen täkki

Ale!

250,00 

Silkkipeitto on hengittävä materiaali, joka on kesällä viileä ja talvella lämmin. Korkealuokkainen silkkitäyte ei paakkuunnu ja säilyttää koostumuksensa. Täkit kestävät vuosikymmeniä.

Koko: 240 x 210 cm
Materiaali:
 Täyte A-luokan mulperisilkistä. Peittojen päällysmateriaali on korkealuokkaista 100% puuvillaa.
Väri: Valkoinen.
Huolto: Pesu teollisuuskokoisissa pesukoneessa ja -rummussa peittojen koon takia. Tuuletus tuulisella säällä 3-4 kertaa vuodessa.

3 varastossa

Kuvaus

Peittojen päällysmateriaali on korkealuokkaista 100% puuvillaa. Väri valkoinen. Mallistomme täkkien täyte valmistetaan pesunkestävästä A-luokan mulperisilkistä (100%), joka ei paakkuunnu ja säilyttää koostumuksensa, ne kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä. Parivuoteen täkin täyte painaa 1,5kg.

Peitossa on lenkkejä ja pussilakanoissa on vastaavassa kohdassa nauhat. Näin lakanan voi halutessaan sitoa, jolloin peitto pysyy paikoillaan.

Silkin hyödyt:

  • hengittävä materiaali, joka on kesällä viileä ja talvella lämmin
  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • terveysvaikutteinen sisältämiensä proteiinien ja aminohappojen ansiosta mm. aineenvaihduntaa parantava

Lisätiedot

hoito-ohjeet

Peitot ja tyynyt ovat pesunkestäviä. Tahrat voi poistaa tahranpoistoaineella. Pesu viileässä vedessä. Suositeltavaa on pestä ne teollisuuskokoisissa koneissa ja kuivaus teollisuuskokoisessa rumpukuivaajassa, siksi että ahdas pesutila voi vähentää kuohkeutta. Vinkki: Tuulisella ilmalla ulkokuivatus antaa ihanan raikkaan tuoksun ja ylläpitää kuohkeutta.