kauppa

Selaa tuoteryhmiä

pienokaisen peitto

Ale!

50,00 

Lasten peittojen hyvät ominaisuudet ovat samat kuin aikuisilla, mutta lapsen silkkipeitto voi taata myös vanhemmille paremman unen: vauvan peitto hengittää, jolloin hän nukkuu levollisemmin eikä herää ja itke kuumuuden vuoksi. Lapsen kasvaessa hengittävyys tekee sen, ettei pienokainen potki peittoa kuumuuden vuoksi päältään ja parahda itkuun kylmän vuoksi. Peitossa on lenkkejä ja pussilakanoissa on vastaavassa kohdassa nauhat. Näin lakanan voi halutessaan sitoa, jolloin peitto pysyy paikoillaan. Peiton päällinen pehmeää korkealuokkaista vuodevaatteisiin tarkoitettua puuvillaa (koska peiton ei ole tarve kestää vuosikymmeniä, on päällinen huomattavasti pehmeämpää kuin aikuisten) ja sisus 250gr korkealuokkaisinta silkkiä.

Materiaali: Peiton täyte 250 gr hienointa silkkiä ja pintamateriaali pehmeää laadukasta puuvillaa.
Väri: Valkoinen.
Huolto: Tahrat poistetaan tahranpoistoaineella. Pesu viileässä vedessä mieto pesuaine. Voidaan pestä kotikoneissa. Rumpukuivaus alhaisella lämpötilassa. Ei saa valkaista.

13 varastossa

Kuvaus

Lasten peittojen hyvät ominaisuudet ovat samat kuin aikuisilla, mutta lapsen silkkipeitto voi taata myös vanhemmille paremman unen: vauvan peitto hengittää, jolloin hän nukkuu levollisemmin eikä herää ja itke kuumuuden vuoksi. Lapsen kasvaessa hengittävyys tekee sen, ettei pienokainen potki peittoa kuumuuden vuoksi päältään ja parahda itkuun kylmän vuoksi.

Peitossa on lenkkejä ja pussilakanoissa on vastaavassa kohdassa nauhat. Näin lakanan voi halutessaan sitoa, jolloin peitto pysyy paikoillaan.

Peittojen päällysmateriaali on korkealuokkaista 100% puuvillaa. Väri valkoinen. Täyte valmistetaan pesunkestävästä A-luokan mulperisilkistä, joka ei paakkuunnu ja säilyttää koostumuksensa.

Silkin hyödyt:

  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • hengittävä materiaali, joka on kesällä viileä ja talvella lämmin
  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • terveysvaikutteinen sisältämiensä proteiinien ja aminohappojen ansiosta mm. aineenvaihduntaa parantava
  • auttaa säilyttämään yön aikana ihon kosteuden

Lisätiedot

hoito-ohjeet

Peitot ja tyynyt ovat pesunkestäviä. Tahrat voi poistaa tahranpoistoaineella. Pesu viileässä vedessä. Suositeltavaa on pestä ne teollisuuskokoisissa koneissa ja kuivaus teollisuuskokoisessa rumpukuivaajassa, siksi että ahdas pesutila voi vähentää kuohkeutta. Vinkki: Tuulisella ilmalla ulkokuivatus antaa ihanan raikkaan tuoksun ja ylläpitää kuohkeutta.