kauppa

Selaa tuoteryhmiä

pienokaisen vuodevaatesetti / rosa

Ale!

150,00 

 

Lasten peittojen hyvät ominaisuudet ovat samat kuin aikuisilla, mutta lapsen silkkipeitto voi taata myös vanhemmille paremman unen: vauvan peitto hengittää, jolloin hän nukkuu levollisemmin eikä herää ja itke kuumuuden vuoksi. Lapsen kasvaessa hengittävyys tekee sen, ettei pienokainen potki peittoa kuumuuden vuoksi päältään ja parahda itkuun kylmän vuoksi. Peitossa on lenkkejä ja pussilakanoissa on vastaavassa kohdassa nauhat. Näin lakanan voi halutessaan sitoa, jolloin peitto pysyy paikoillaan. Silkkiset vuodevaatteet eivät vedä pölyä itseensä eivätkä sisällä allergeeneja silkin ansiosta. Ne ovat käsin valmistettuja erittäin korkealaatuisesta silkkistä.

Paketti sisältää:
Pienokaisen peitto 80 x 120 cm (0-vuotiaasta max. 4-vuotiaaksi)
Pienokaisen pussilakana 80 x 120 cm
Pienokaisen tyynyliina 40 x 50 cm

Materiaali: Vuodevaatteet silkki (19 momme). Peiton täyte 250 gr hienointa silkkiä ja pintamateriaali pehmeää laadukasta puuvillaa.
Väri: Vuodevaatteet rosa. Peitto valkoinen.
Huolto: Peitto: Pesu alle 30-astetta, mieto pesuaine. Tahrat poistetaan tahranpoistoaineella. Voidaan pestä kotikoneissa. Rumpukuivaus alhaisella lämpötilassa. Ei saa valkaista. Silkkilakanat: Lakanat ovat vesipestävät, mieto pesuaine ja viileä vesi. Jos lakanat laitetaan vettävaluvana kuivumaan, ne oikenevat eikä silitystä tarvita. Lakanat voi pestä kotikoneella, mutta tahrat suositellaan poistettavaksi pesulassa (vinkki: tahrat lähtevät usein myös pitämällä tahrakohtaa juoksevan veden alla).
Pakkaus: Lahjarasia, pieniä silkkikukkia paketissa.

1 varastossa

Kuvaus

Lasten peittojen hyvät ominaisuudet ovat samat kuin aikuisilla, mutta lapsen silkkipeitto voi taata myös vanhemmille paremman unen: vauvan peitto hengittää, jolloin hän nukkuu levollisemmin eikä herää ja itke kuumuuden vuoksi. Lapsen kasvaessa hengittävyys tekee sen, ettei pienokainen potki peittoa kuumuuden vuoksi päältään ja parahda itkuun kylmän vuoksi.

Peitossa on lenkkejä ja pussilakanoissa on vastaavassa kohdassa nauhat. Näin lakanan voi halutessaan sitoa, jolloin peitto pysyy paikoillaan.

Peittojen päällysmateriaali on korkealuokkaista 100% puuvillaa. Väri valkoinen. Täyte valmistetaan pesunkestävästä A-luokan mulperisilkistä, joka ei paakkuunnu ja säilyttää koostumuksensa.

Silkin hyödyt:

  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • hengittävä materiaali, joka on kesällä viileä ja talvella lämmin
  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • terveysvaikutteinen sisältämiensä proteiinien ja aminohappojen ansiosta mm. aineenvaihduntaa parantava
  • auttaa säilyttämään yön aikana ihon kosteuden

Lisätiedot

hoito-ohjeet

Peitot ja tyynyt ovat pesunkestäviä. Tahrat voi poistaa tahranpoistoaineella. Pesu viileässä vedessä. Suositeltavaa on pestä ne teollisuuskokoisissa koneissa ja kuivaus teollisuuskokoisessa rumpukuivaajassa, siksi että ahdas pesutila voi vähentää kuohkeutta. Vinkki: Tuulisella ilmalla ulkokuivatus antaa ihanan raikkaan tuoksun ja ylläpitää kuohkeutta.