kauppa

Selaa tuoteryhmiä

Silmämaski kirkas sininen

Ale!

34,00  27,00 

 

Uusissa silmämaskeissamme on säädettävä päänauha. Kuminauha on edelleen silkin sisällä niin ettei kuminauha vaurioita hiuksia. Säätösolki on keskellä päänauhaa ja sitä liuttamalla saa päänauhaa säädettyä. Aluksi se voi tuntua vaivalloiselta, mutta näin solkikaan ei pääse vaurioittamaan hiuksia eikä aiheuttamaan painaumia. 

Lue käyttäjäkokemuksia Voi Hyvin lehden helmikuun (2019) numerosta, sekä helmikuun 3. päivän blogiartikkelista Silmämaskin testailua

Maskin hoito on helppoa,   useimmiten se puhdistuu juoksevan viileän veden alla. Jos haluaa käyttää pesuainetta niin jonkin luonnonkosmetikkasarjan shampoo tai suihkugeeli ovat mainioita tähän tarkoitukseen. Kun maskin pesee aamulla, se on jälleen illalla käyttövalmis.

Väri ei ole tilaamamme mukainen, joten siksi tuote myydään alennettuun hintaan. Mutta tämä maski siivilöi valon niin, että väri vaikuttaa ihanan rauhalliselta illanhämyn siniseltä. Ehdottamasti parempi käytössä kuin esillä.

 

1 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Silmämaskit hoitavat ja suojaavat herkkää silmänympärysihoa ja silmäripsiä. Ne suojaavat valolta, vähentävät turvotusta ja ehkäisevät ryppyjen syntymistä.

Maskin täyte on pehmeintä mulperisilkkiä ja silkkikangas 19mommea.