kauppa

Selaa tuoteryhmiä

Silmämaski rodokrosiitti/ 22 mommea TARJOUS

24,00 

Olemme saaneet tutustumiserän 22 mommen  silkistä valmistettuja isoja silmämaskeja. Siksi voimme tarjota niitä edullisesti.

Silmämaskit ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Lukuisat henkilöt ovat kertoneet muun muassa, että kasvojen alueen turvotus vähenee, silmänympärysiho ja otsan iho muuttuu kimmoisammaksi ja juonteet pehmenevät. Unen laatu paranee, kun silmät ovat valolta suojassa.

Arvosteluja ovat antaneet  iho- ja silmälääkärit, yleislääkärit ja monen muun ammattikunnan edustajat. Julkisuudessa työskentelevät henkilöt, joille on tärkeää työnsä puolesta näyttää aamutuimaankin fressiltä ovat kertoneet  mallistomme silmämaskien tuoneen avun silmäpussien karkottamiseen ja kasvojen alueen aamuturvotukseen.

Maskin hoito on helppoa,   useimmiten se puhdistuu juoksevan viileän veden alla. Jos haluaa käyttää pesuainetta niin jonkin luonnonkosmetikkasarjan shampoo tai suihkugeeli ovat mainioita tähän tarkoitukseen. Kun maskin pesee aamulla, se on jälleen illalla käyttövalmis.

Maskien täyte on 100% silkkivanua.

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Silmämaskit hoitavat ja suojaavat herkkää silmänympärysihoa ja silmäripsiä. Ne suojaavat valolta, vähentävät turvotusta ja ehkäisevät ryppyjen syntymistä.

Maskin täyte on pehmeintä mulperisilkkiä ja silkkikangas 22mommea.

 

Blogissa  taustaa rodokrosiitti  väristä.