kauppa

Selaa tuoteryhmiä

Silmämaski Royal Blue

34,00 

Uusissa silmämaskeissamme on säädettävä päänauha. Kuminauha on edelleen silkin sisällä niin ettei kuminauha vaurioita hiuksia. Säätösolki on keskellä päänauhaa ja sitä liuttamalla saa päänauhaa säädettyä. Aluksi se voi tuntua vaivalloiselta, mutta näin solkikaan ei pääse vaurioittamaan hiuksia eikä aiheuttamaan painaumia. 

 

 

Lue käyttäjäkokemuksia Voi Hyvin- lehden helmikuun (2019) numerosta, sekä helmikuun 3. päivän blogi artkkelista Silmämaskin testailua

Maskin hoito on helppoa,   useimmiten se puhdistuu juoksevan viileän veden alla. Jos haluaa käyttää pesuainetta niin jonkin luonnonkosmetikkasarjan shampoo tai suihkugeeli ovat mainioita tähän tarkoitukseen. Kun maskin pesee aamulla, se on jälleen illalla käyttövalmis.

UUTTA: Posti on parantanut palvelujaan ja nykyään myös kirjeeseen saadaan seurantanumero (plus -merkillä), siksipä voimme lähettää tämän tuotteen kirjepostissa ja se kannetaan kotiin. Näin ollen saimme alennettua toimituskuluja.

1 varastossa

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Silmämaskit hoitavat ja suojaavat herkkää silmänympärysihoa ja silmäripsiä. Ne suojaavat valolta, vähentävät turvotusta ja ehkäisevät ryppyjen syntymistä.