kauppa

Selaa tuoteryhmiä

tyynyliina/ shampanja

52,00 

Käsin valmistettuja erittäin korkealaatuisesta silkkistä. Oikein hoidettuina kestää vuosikymmeniä. Tyynyliinat ovat taskumalliset. Näin tyynyä voi käyttää molemmin puolin.

Materiaali: Silkki (19 momme)
Väri: Shampanja
Koko: 53 x 64 cm
Huolto: 
Tyynyliinat ovat vesipestävät, mieto pesuaine ja viileä vesi. Jos tyynyliinat laitetaan vettävaluvana kuivumaan, ne oikenevat eikä silitystä tarvita. Tyynyliinat voi pestä kotikoneella, mutta tahrat suositellaan poistettavaksi pesulassa (vinkki: tahrat lähtevät usein myös pitämällä tahrakohtaa juoksevan veden alla).

UUTTA: Posti on parantanut palvelujaan ja nykyään myös kirjeeseen saadaan seurantanumero (plus postimerkinmerkillä), siksipä voimme lähettää tämän tuotteen kirjepostissa ja se kannetaan kotiin. Näin ollen saimme alennettua toimituskuluja.

5 varastossa

Kuvaus

Silkki on luonnostaan materiaali, joka ei vedä pölyä itseensä eikä sisällä allergeeneja, joten se sopii luonnostaan astmaatikoille ja allergisille. Silkki sisältää proteiineja ja kahdeksaatoista aminohappoa, tästä syystä silkillä on suorastaan hämmästyttävä kyky auttaa ihoamme säilyttämään kosteustasapainonsa. Tämä ominaisuus on kauneusvaikutteinen, mutta myös terveysvaikutteinen erityisesti kuivasta ihosta ja rohtumista sekä ihottumista kärsiville. Silkkiset vuodevaatteet ovat suoranaisia arjen luksustajia, jotka ”hemmottelevat” kehoamme ja sitä kautta myös mieltämme.

Silkin hyödyt

  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • terveysvaikutteinen sisältämiensä proteiinien ja aminohappojen ansiosta mm. aineenvaihduntaa parantava
  • auttaa säilyttämään yön aikana ihon kosteuden
  • kerrotaan jopa vähentävän jo olemassa olevia ryppyjä ja ehkäisee niiden syntymistä
  • hiusten haaroittuminen ja kuivuminen vähenee
  • hiukset saavat kiiltoa
  • hiusten takkuuntuminen vähenee ja luonnonkiharat hiukset ovat helpommin kammattavat

Lisätiedot

hoito-ohjeet

Tyynyliinat ja lakanasetit ovat pesunkestäviä. Pesuveden tulee olla viileää ja pesuaineen mietoa. Jos tyynyliinat ja lakanat ripustetaan vettävaluvana kuivamaan ne oikenevat, ettei silitystä tarvita. Jos silitystä halutaan, niin raudan on oltava alhaisella lämpötilalla. Koska silkki on likaa hylkivä materiaali puhdistuvat lakanat ja tyynyliinat alhaisella lämpötilalla ja miedolla pesuaineella. Tahrat suositellaan poistettavaksi pesulassa. Vinkki: tyynyliinat voi pestä käsin ja silloin pesuaineeksi käy oikein hyvin esimerkiksi jonkin luonnonkosmetiikkasarjan shampoo.

silkki

Silkkityynyliinoissa ja lakanoissa silkin laatu ilmaistaan momme-luvuilla. Mitä korkeampi luku on, sitä kestävämpää hohtavampaa silkki on. Lakanoissa 12-16 lukua pidetään hyvänä ja 16-19 erinomaisena. Tyynyliinoissa suositellaan lukua 19. Sekä lakanamme, että tyynyliinamme ovat luvultaan 19. Tätä korkeampi luku tekee silkin raskaaksi, jolloin vuodevaatteissa tulee liian raskaita. Mikäli lakanoissa ja tyynyliinoissa ei ilmaista momme-lukua, ei niitä pidä ottaa myyntiin ja kuluttajan on syytä jättää ne kaupan hyllylle.