kauppa

Selaa tuoteryhmiä

tyyny (medium)

Ale!

55,00 

Silkkityynyt antavat tunteen, että pää laskeutuu poutapilveen; samalla pehmeä mutta joustava, miellyttävän viileä ja hengittävä, kesällä viileä ja talvella lämmin. Korkealuokkainen silkkitäyte ei paakkuunnu ja säilyttää koostumuksensa.  (Täytteessä on polyesteri ”sydän”, joka takaa sen, että tyyny pysyy kuohkeana. Pelkkä silkki ei anna kimmoisuutta)

Koko: 50 x 60 cm, täytteen paino 850 gr
Materiaali:
Tyynyjen päällysmateriaali on korkealuokkaista 100% puuvillaa. Täyte painaa 0,8kg. Täytteessä on 55% silkkiä ja 45% polyesteriä. Koska polyesteri painaa enemmän kuin silkki, on pinta-alallisesti polyesteriä vain 20%. Sitä tarvitaan tyynyssä pitämään yllä korkeutta.
Väri: Valkoinen.
Huolto: Ennen käyttöön ottoa tyynyä kannattaa pöyhiä huolellaSuositellaan  viikottain ainakin kahdesti pöyhimistä. Suositellaan pestäväksi teollisuuskokoisessa pesukoneessa ja rummussa (kuohkeuden säilymiseksi). Tuuletus tuulisella säällä 3-4 kertaa vuodessa, joka useimmiten riittää vuosihuolloksi, jolloin pesua ei tarvita.

5 varastossa

Kuvaus

Medium korkeus sopii parhaiten vatsallaan ja selällään nukkujille.

Silkkityynyt antavat tunteen, että pää laskeutuu poutapilveen; samalla pehmeä mutta joustava, miellyttävän viileä ja hengittävä. Täyte valmistetaan pesunkestävästä A-luokan mulperisilkistä, joka ei paakkuunnu ja säilyttää koostumuksensa.

Silkin hyödyt:

  • hengittävä materiaali, joka on kesällä viileä ja talvella lämmin
  • pölyä ja likaa hylkivä, vastenmielinen kasvualusta homeelle, sopii siten myös astmaatikoille ja allergisille
  • terveysvaikutteinen sisältämiensä proteiinien ja aminohappojen ansiosta mm. aineenvaihduntaa parantava

Lisätiedot

hoito-ohjeet

Peitot ja tyynyt ovat pesunkestäviä. Tahrat voi poistaa tahranpoistoaineella. Pesu viileässä vedessä. Suositeltavaa on pestä ne teollisuuskokoisissa koneissa ja kuivaus teollisuuskokoisessa rumpukuivaajassa, siksi että ahdas pesutila voi vähentää kuohkeutta. Vinkki: Tuulisella ilmalla ulkokuivatus antaa ihanan raikkaan tuoksun ja ylläpitää kuohkeutta.