Vastuullisuus

Olemme valmistuttaneet Kiinassa Tonxiangin esikaupunkialueella sijaitsevassa luksussilkkiin erikoistuneessa tehtaassa oman mallistomme, jonka ensimmäiset tuotteet ovat silkkitäytteiset täkit, silkkilakanat ja -tyynyliinat sekä tyynyt.

Valitsimme kyseisen tehtaan tuotantopaikaksemme sen erinomaisten referenssien sekä tutustumiskäynnillä saamamme vaikutelman vuoksi.  Tehtaan siisteys, työntekijöiden aistittavissa oleva ammattiylpeys sekä miellyttävä, iloinen ilmapiiri saa vierailijat vakuuttumaan työn laadusta.

Tehdas on valmistanut mallistoja erittäin tunnetuille brändeille jo vuosikymmeniä. Sen asiakkaat koostuvat pääosin Yhdysvaltalaisista yrityksistä. Euroopassa olemme ensimmäiset mallistomme Herra Lun johtamassa tehtaassa valmistuttava merkki.

Tehtaan ympäristössä on lukuisia pikkukyliä joiden elinehto on silkin ja silkkituotteiden valmistus. Kylät ovat siistejä, mulperipuiden reunustamia. Herra Lu on kasvanut ja elänyt yhdessä näistä kylistä.

Kuvassa tehtaan johtaja pääkonttorin etuovella, kädessään Karl Fazer suklaapaketti, josta hän ilahtui ja arvioi suklaan erinomaiseksi ja suussa sulavaksi.